För arbetsgivare – Jobbex

Enklare rekrytering

Rätt person till rätt arbete

Rätt kompetens är avgörande för ett företags framgång, rätt person på rätt plats. Det är också en viktig och avgörande investering samtidigt som det kan vara tidkrävande att finna rätt kompetens. Idag är även valmöjligheterna stora för arbetssökande speciellt inom vissa branscher. Därför kan det vara svårt att attrahera rätt kompetens till sitt företag.

Vi på Jobbex har ett brett nätverk av potentiella medarbetare och kan erbjuda rekrytering i stora delar av KFV-regionen med omnejd. Våra deltagare har erfarenheter och kunskaper inom flera olika verksamhetsområden inom flera olika branscher. Vi är specialister på att matcha rätt person till rätt arbete.

Vi erbjuder dig som arbetsgivare ett enklare och effektivare sätt att rekrytera med allt från matchning till anordnade rekryteringsträffar – helt kostnadsfritt.

Vi hjälper dig att sänka dina fasta kostnader

Varför ska du välja Jobbex när du behöver hjälp med rekryteringen? Vi erbjuder en helhetslösning och tar hand om hela tillsättningen tillsammans med dig som arbetsgivare – helt efter dina behov.Söker du personal?


Vi hjälper dig att hitta rätt medarbetare.
Kontakta oss så går vi tillsammans igenom ditt behov.


Kandidatbank

Som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen har vi ett antal deltagare i tjänsten Stöd och matchning. Vår kandidatbank består av ett brett spektrum av personer från olika bakgrunder och med olika kompetenser.

Rekrytering

Vi erbjuder dig ett enkelt och smidigt alternativ när du är i behov av personal. Vi anpassar rekryteringen åt dig efter dina önskemål och behov. Allt från att helt sköta din rekrytering till att underlätta och matcha deltagare och hålla rekryteringsträffar i våra lokaler.

Rekryteringsträffar

För att effektivisera rekryteringen för dig som företagare kan vi erbjuda rekryteringsträffar i våra lokaler. Då bjuder vi in matchande kandidater efter ditt behov. För en större spridning har vi även möjlighet att bjuda potentiella medarbetare från den öppna arbetsmarknaden.

Snabbintervjuer

Vi erbjuder möjlighet att snabbt och smidigt träffa kandidater för snabbintervjuer i våra lokaler på Vasavägen 9 i Katrineholm. Vi kallar de deltagare vi matchat för ditt behov och kan även skapa event som vi marknadför efter din kravprofil.

Föreläsning/seminarium

Hos Jobbex får du som företagare och entreprenör möjlighet att föreläsa om ditt företag eller bransch för att öka intresset för branschen. Detta är ett väldigt effektivt sätt att nå potentiella medarbetare och skapa ett större intresse kring företaget och dess tjänster.

Praktik

Via oss får du möjlighet att prova en praktikant under en viss tidsperiod innan du fattar ett beslut kring en eventuell anställning.

Anställningsstöd

Som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen har vi en skyldighet att informera Arbetsgivarna om vilka anställningsstöd som arbetsgivare har rätt till vid en anställning.